Værksted - Volkswagen Service Hobro / Autocentralen Hobro A/S

Volkswagen Service Hobro er hele Himmerlands foretrukne og ældste Autoriserede Servicepartner, og sådan har det været siden 1952.

 

Vi råder over et topmoderne værksted, værktøj samt udstyr. Avancerede computersystemer, som er koblet direkte op til fabrikken i Tyskland, der gør at vi som regel er i stand til at give en diagnose på bilen, allerede når du ringer. På den måde er vi også godt forberedte når du ankommer med din Volkswagen, og du sparer tid på en evt. fejlfinding på bilen først.

Vores personale har en meget høj anciennitet i virksomheden og mange års erfaring indefor Volkswagen, og de kender mærket til fingerspidserne. De er minimum 4 dage om året på videreuddannelse for at følge med i den udvikling, som der er i Volkswagens biler. Det gør, at du som kunde trygt kan overlade netop din Volkswagen hos os. Da ingen kender din Volkswagen bedre end os.

Autoriseret Service = Bedre Brugtvognsværdi.

Når du en dag vælger at skifte din Volkswagen ud med en forhåbentligt ny Volkswagen:-) Så er du samtidig også garanteret en bedre brugtvognspris på din bil, hvis den har været passet af os i dens levetid. Grunden til dette er, at når en kunde er ude i markedet efter en brugt Volkswagen, så giver det også en evt. ny ejer en tryghed for at bilen er passet korrekt, og efter fabrikkens til altid gældende foreskrifter, når der kan dokumenteres en Autoriseret Servicehistorik, og med brug af udelukkende originale reservedele. En anden og ikke helt uvæsentlig ting er også, at vi som Autoriseret Servicepartner til enhver tid kan dokumentere, at bilens anførte kilometertæller stemmer overens med virkligheden. Da denne historik kan udskrives som dokumention til bilen.

Vi har som altid intention om at være hele Himmerlands foretrukne og billigste Autoriserede Servicepartner, som vi har været siden 1952.

Vi glæder os til at til at tage imod dig og din Volkswagen.

De Bedste Hilsner

 

Hele Himmerlands foretrukne Serviceteam.

Knud Skyum og Charlotte Rye.

Kontaktinformationer

Volkswagen Service Hobro / Autocentralen Hobro A/S
Digterparken 1
9500 Hobro

Tlf.: 98 52 14 44 eller Ring mig op
CVR: 14320415
E-mail: chrye@vw-hobro.dk

Åbningstider

I dag 07:45 - 16:00
Onsdag 07:45 - 16:00
Torsdag 07:45 - 16:00
Fredag 07:45 - 14:15
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:45 - 16:00